Programare service online

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online


  Das WeltAuto


Parerea ta conteaza

Ajutati-ne sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite, si evaluati-ne pe CarAdvisor, portalul de evaluare a partenerilor auto pentru marca ŠKODA.

Evalueaza acum

Volkswagen | Skoda | Volvo

Masini, piese, accesorii originale si service auto certificat la preturi competitive.


Autogrand Oradea este unicul dealer si service autorizat Skoda si Volvo din Bihor. Suntem de asemenea service autorizat Volkswagen si partener Das Welt Auto, iar personalul nostru este calificat de catre importatorii din Romania.

Va oferim servicii si variante de finantare la achizitionarea unui autoturism, service autorizat pentru intretinerea si repararea autovehiculelor marca Volkswagen, Skoda, Volvo, tinichigerie si vopsitorie auto, ITP, asistenta non stop prin serviciul propriu de tractare autovehicule, si serviciu de masina la schimb.

Program Vanzari

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Service

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Piese de schimb si accesorii

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Contact

Vanzari: 0259/440340, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Service: 0259/440340, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Showroom & Service Autogrand
Calea Clujului nr. 201, Oradea

SOCIALIZEAZA
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.