Vanzari

- Drive test

Va asteptam in showroom-ul nostru pentru a participa la drive-test cu cele mai noi modele Skoda. Pentru programari apelati la dep. Vanzari.

- Finantare-leasing

Prin Porsche Leasing va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare.

- Autovehicule de ocazie

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a prelua autovehiculul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a opta pentru unul nou.

- Accesorii

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt si multe altele.

- Cafeterie

In cafeteria noastra va puteti relaxa la o cafea sau puteti citi o revista intr-o ambianta placuta si prietenoasa.


Service

- Programare telefonica

Termenul de programare in service, pentru masina dumneavoastra, il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit! Contactati telefonic, asadar, Departamentul Aftersales (service si comenzi piese de schimb)!

- Receptie service mobila

Preluam cazurile in service folosind dispozitive mobile! Avantaje: administrare transparenta si directa asupra starii autoturismului si ofertare directa, lista de verificari digitala face receptia mult mai eficienta, se poate verifica rapid disponibilitatea pieselor de schimb si a preturilor exacte pentru pachetele disponibile, actualizarea datelor a clientului, pot fi transmise direct pe mail-ul clientului comanda si oferta de reparatie, etc

- Service rapid

Lucrările de complexitate medie,cum ar fi schimb de ulei, plăcuţe de frână, anvelope, etc sunt rezolvate cu maximă operativitate.

- Receptie directa

Un serviciu unic de diagnoză, dedicat fiecărui autoturism în parte şi efectuată cu un echipament tehnic de vârf, menit să vă ofere din prima clipă siguranţa că “sunteţi pe mâini bune”. Noi vă oferim consultanţă, Dvs. decideţi!

- Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.

- Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa.Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.

- Tratamente speciale

Oferiti-i masinii dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie. Vopseaua isi pierde stralucirea si se matuieste din cauza caldurii, a frigului sau a prafului. Tratamente periodice mentin aspectul impecabil al masinii dumneavoastra.

- Anvelope

Oferta noastra de anvelope cuprinde profiluri atat pentru vara, cat si pentru iarna. Nu uitati: este esential sa rulati in conditii de siguranta! Pentru detalii legate de dimensiuni, model, pret si montare, va rugam sa contactati personalul Departamentului Aftersales.

- Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul 0721/838724 si veti beneficia de ajutor prompt.

- Masina la schimb

Pentru cazuri excepţionale am găsit soluţia deplasării dvs. la birou şi înapoi la noi. – Maşină la schimb, la un preţ special.

- Serviciu preluare-predare autovehicul

Oferim serviciul de preluare-predare autovehicul de acasa, de la serviciu, la un pret avantajos pentru d-voastra. In acest fel puteti sa va continuati treburile zilnice fara a fi nevoiti sa va deplasati la service.

- ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.

- Spalatorie

Statia noastra de spalatorie auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.

- Hotel de anvelope!

Va oferim cazarea anvelopelor de la un sezon la altul la un pret avantajos pentru d-voastra.Catalog oferte speciale Skoda


CATALOG SKODA
TOAMNĂ - IARNĂ 2023Catalog oferte speciale Volkswagen

   
CATALOG VOLKSWAGEN
TOAMNĂ - IARNĂ 2023
Program Vanzari

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Program Service

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Piese de schimb si accesorii

Luni - Vineri: 08:00 - 16:30
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis

Contact

Vanzari: 0259/440340, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Service: 0259/440340, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Showroom & Service Autogrand
Calea Clujului nr. 201, Oradea

SOCIALIZEAZA
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.